Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΙΝΑΦ!!!



Κανονικά θα έπρεπε τόσες μέρες να έχω πάει στο γιατρό.
Κανονικά θα έπρεπε να μην πηγαίνω και να ξελαρυγγιάζομαι στα σχολεία όλη τη βδομάδα.
Κανονικά θα έπρεπε να μείνω μέσα χθες το βράδυ.

Επειδή όμως δεν είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά ένας "αναβλητικός τελειομανής", όπως λέει και ένας φίλος για τον εαυτό του, δεν έκανα τίποτα από τα παραπάνω και τώρα, δηλαδή από χθες το βράδυ, η φωνή μου με το ζόρι που βγαίνει.

Όταν σταματήσεις να μιλάς αρχίζεις να ακούς και να βλέπεις. Δυστυχώς οι ήχοι και οι εικόνες που έχω στη διάθεση μου δεν είναι και οι καλύτεροι δυνατοί (με εξάιρεση το χθεσινό βράδυ, κυρίως από άποψη εικόνας...). Οπότε το ότι δεν μπορώ να μιλήσω με τρελαίνει ακόμα περισσότερο.

Αγαπητέ θεούλη θέλω τη φωνή μου γρήγορα πίσω, στην ένταση και στο χρώμα που είχε προηγουμένως. Από τι στιγμή που μας έστειλες το γιο της Μάργκαρετ για πρωθυπουργό όλα σκατά μας πάνε. Όπως θα έλεγε λοιπόν και ο νυν πρωθυπουργός μας με τα άπταιστα ελληνικά που μιλάει "ΙΝΑΦ!!!!"

Υ.Γ. Το τραγουδάκι είναι εξαιρετικά αφιερωμένο

3 σχόλια:

Nick είπε...

Μήπως έχασες τη φωνή σου γιατί έγινες ένας εγκάθετος!; Ένας προδότης; :@

Αχχχχχ μάπα μας βγήκε ο Γιωργάαααακηςςςςςςςςςςςςςςς αντιπρόεδρεεεεεεεεεεε...

Mousel είπε...

Με φίμωσε το κατεστημένο που δεν αντέχει να ακούει αντίθετες απόψεις. Άσε που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι διασπίρει σκόπιμα ιούς προκειμένου να αυξηθεί η θνησιμότητα μπας και μειώσουν το χρέος.

Υ.Γ. Νέα πρόταση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Καταργούνται οι διαθήκες. Η περιουσία όποιου πεθαίνει θα δημεύεται αυτόματα από το κράτος. Εφόσον βέβαια ο θανών χρωστάει στο κράτος τότε οι συγγενείς θα είναι υποχρεωμένοι να καλύπτουν τα χρέη. Φυσικά το μέτρο πριν εφαρμοστεί θα περάσει από "δημόσια διαβούλευση". Και μετά θα το εφαρμόσουμε γιατί έτσι γουστάρουμε.

Nick είπε...

Το "δημόσια διαβούλευση" είναι το νέο πρόσχημα για να μην γίνεται τίποτα!

Κάτσε μπορεί ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός να μας βοηθήσει, τελευταία με αυτόν μιλάνε όλοι :@