Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Glory, Glory Man United!!!!


Η χθεσινή βραδιά ήταν καθαρά αντρική υπόθεση! Υπάρχει η μέρα της γυναίκας και υπάρχει και το βράδυ του τελικού του Champions League.

Πήγα λοιπόν με φίλους να απολαύσουμε το μεγάλο ματς! Αντικειμενικός δεν μπορώ να είμαι γιατί υποστήριζα με πάθος τους μετέπειτα τροπαιούχους. Κάποιοι προσπάθησαν να μου σπάσουν τα νεύρα, αλλά στο τέλος έφυγαν με κάτω το κεφάλι.

Ωραίο παιχνίδι είδαμε, αν και θα προτιμούσα να το είχε καθαρίσει η Γιονάιτεντ από το πρώτο ημίχρονο, αλλά χαλάλι το άγχος!

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο στα του αγώνα, αλλά στο τι συνάντησα στην πόλη πριν και μετά το ματς (κατά τη διάρκεια δεν επικοινωνούσα με τον έξω κόσμο μιας και ήταν σαν να βρισκόμουν μέσα στο γήπεδο)!

Πριν τον τελικό...

Πίστευα ότι θα βρίσκαμε σχετικά εύκολα να καθίσουμε κάπου για να το δούμε, αλλά γρήγορα διαψεύστηκα. Τι και αν ο αγώνας μεταδίδονταν από ελεύθερο κανάλι. Όλα τα καφέ που διέθεταν tv ήταν γεμάτα! Τελικά καταλήξαμε σε ένα καφέ στην Καμάρα που στην ουσία βρήκαμε το μόνο ελεύθερο τραπέζι. Κάποιοι είχαν και ένα μικρό πρόβλημα ορατότητας , αλλά ούτως ή άλλως για να μου σπάσουν τα νεύρα είχαν έρθει και όχι για να δούν τον αγώνα (η απάντηση μου σε αυτούς μία: Glory Glory...). Κάπου εκεί ξεκίνησε και το ματς...

Μετά τον τελικό...

Τρεις ώρες μετά σήκωσα το κεφάλι μου να δω τι γίνεται τριγύρω. Δυστυχώς την απονομή δεν την είδα, γιατί άλλοι ήθελαν να τη δουν σπίτι οπότε βιάζονταν να φύγουν και άλλοι απλά δεν το άντεχαν.

Πηγαίνοντας προς το φανάρι της Καμάρας παρατήρησα ότι επικρατούσε ένας χαμός τριγύρω. Φεύγοντας όλοι μαζί από τα καφέ που έβλεπαν τον αγώνα δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα την οποία θα ζούμε συχνά σε 2 εβδομάδες.

Και για κλείσιμο:
Glory, Glory Man United
Glory, Glory Man United
Glory, Glory Man United as the Reds go marching up up up!!!!

3 σχόλια:

Anton είπε...

Πάλι καλά που έχεις τις ομάδες σου με τα κόκκινα και βλέπεις καμιά χαρά γιατί αν περιμένεις από τους άλλους...
Πάντως εγώ που ήμουν στο τραπέζι και ήμουν και ουδέτερος πέρασα καλά. Και γιατί ήταν συναρπαστικό ματς και για την γκρίνια-πλάκα αυτού που υπονοείς.

Ανώνυμος είπε...

εγινα παλι το κεντρο της συζητησης ενώ μια ομάδα που φοράει κοκκινα και την σπρώχνει ο διαιτητης

δεν με λενε σωκράτη!!!

Mousel είπε...

@alexandros Δεν σε λένε Σωκράτη αλλά "Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω"...