Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Αθλητική Κυριακή

Η αντίδραση του Λάμπρου Σκόρδα την Κυριακή το βράδυ αποθεώθηκε από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα! Εγώ θα πω ότι ίσως να ήταν λίγο ακραία. Επιβεβλημένη μάλλον. Κυρίως όμως καθυστερημένη. Ο τρόπος μετάδοσης της εκπομπής από την ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια είναι φανερά προσανατολισμένος προς τους τρεις. Οι αντιδράσεις όμως ήταν χλυαρές από όλους. Η έκρηξη του Σκόρδα ήταν αυτό που περίμεναν πάρα πολλοί φίλαθλοι, ανεξαρτήτου ομάδας. Είχαν κουραστεί από τις άνοστες γραπτές ανακοινώσεις. Αυτός όμως που κατά την άποψη μου ξεχώρισε για ακόμα μία φορά ήταν ο πρόεδρος του Πανιωνίου ο Κύριος (με το "Κ" κεφαλαίο) Τσακίρης. Χωρίς φωνές, χωρίς υπερβολές, χωρίς ακρότητες. Με εύστοχα επιχειρήματα εξέθεσε την εκπομπή στα μάτια όλων των τηλεθεατών. Τον κ. Τσακίρη τον εκτιμώ για πολλούς λόγους. Ο βασικός είναι γιατί είναι οπαδός της ομάδας στην οποία είναι πρόεδρος. Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό τον έδειξε η κάμερα να πανηγυρίζει φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας του, όπως θα έκανε ο πιο απλός φίλαθλος και η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα. Αν αναλογιστεί κανείς και το έργο που έχει προσφέρει στον Πανιώνιο πραγματικά καταλαβαίνει κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος μάλλον κατά τύχη βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τόση υγεία δεν ξέρω αν μπορούμε να την αντέξουμε. Είναι θέμα χρόνου να τον πετάξει έξω το σύστημα. Μέχρι τότε όμως μπορεί να παραδειγματιστούν 2-3 ακόμα και ίσως κάτι να αλλάξει.

Υ.Γ.Για τους παρουσιαστές της εν λόγω εκπομπής και το υστερόγραφο που αφιερώνω πολύ είναι. Τίποτα περισσότερο.

2 σχόλια:

Anton είπε...

Το θέμα είναι να ταρακουνήθηκε κάποιος από το περιστατικό και να μη βλέπουμε (όσοι βλέπουν) και του χρόνου το ίδιο χάλι.
Και η προεδράρα μας τραγουδούσε συνθήματα στο ματς με τη Σαραγόσα!

Mousel είπε...

Φαντάζομαι ότι είδες και τα 2 βιντεάκια! Ο κοινός παρονομαστής είναι το γλύψιμο των 2 παρουσιαστών και το γεγονός ότι προσπαθούσαν να το παίξουν αντικειμενικοί λέγοντας ότι παρουσίασαν τα εξόφθαλμα παίρνοντας θέση υπέρ αυτού που είχε δίκιο (αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ)! Και το κορυφαίο είναι ότι προσπαθούν να το παίξουν επαναστάτες επειδή "τα έχουν βάλει μαζί τους" ένα σωρό ΠΑΕ. Μήπως όμως όταν σε φτύνουν θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν βρέχει...