Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

You will never know (...ή αλλιώς..."Ποτέ δε θα μάθεις")


Το συγκεκριμένο κομμάτι παίζει παντού τον τελευταίο καιρό. Αν και δεν πρόκειται για καινούριο τραγούδι (κοντεύουν 2 χρόνια από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε), αυτή την περίοδο έχει πλημυρίσει το facebook!

Όπως προδίδει και ο τίτλος του μιλάει για ένα άτομο που δεν πρόκειται να πει ποτέ πώς αισθάνεται και τι είναι αυτό που χρειάζεται από τον άνθρωπο με τον οποίο είναι ερωτευμένη. 

Αν κρίνω από τη συχνότητα που βλέπω να ανεβάζουν οι "φίλοι" μου στο facebook το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πολλοί αυτοί που κρατάνε μέσα τους καλά κρυμμένα μυστικά. Κάποιες φορές ίσως να μην είναι και τόσο καλά κρυμμένα. Απλά έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο άλλος δεν καταλαβαίνει.

Ποιος είναι ο λόγος που δεν μιλάνε;

Ίσως από φόβο.
Ίσως από εγωισμό.
Ίσως από θυμό.
Ίσως γιατί έτσι πρέπει.
Ίσως γιατί η απέναντι πλευρά δεν θέλει ή δεν μπορεί να τους ακούσει...

Ο καθένας έχει τους λόγους του. 
Ο καθένας έχει το βάρος του.

Απλά είτε μαθαίνει να ζει με αυτό, περιμένοντας την ευκαριά να το βγάλει από μέσα του, είτε το ξεχνάει και προχωράει παρακάτω. Υπάρχει και η κατηγορία των ανθρώπων που ξέρουν ότι ποτέ δεν θα μιλήσουν αλλά πάντα θα το κουβαλάνε. Είναι στο χαρακτήρα του καθενός και όπως έχω γράψει και παλιότερα, δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει. 

Το αν ανήκω σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, το κρατάω για τον εαυτό μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω...

Υ.Γ.

Αυτή είναι μία από τις δύο ελληνικές εκδοχές που έχουν παραπλήσιο νόημα με το τραγούδι της Imany. Η άλλη παραήταν προφανής για να την βαλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: